Archifact-De-maker-van-Shpr

 

Over Archifact

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware middels een uniek concept voor kleine-, middelgrote- en grote ondernemingen. Ons motto is "maatwerk is standaard". Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg (procedures) naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf. Veranderingen zijn bij ons herleidbaar tot bedrijfsregels, onze adaptieve software verandert - aan de hand van deze regels - met uw mee.
Bij ons staat u als klant centraal.

Bij Archifact worden de specificaties vanuit natuurlijke taal beschreven en binnen een kennismodel ingericht. Het proces volgt uit een aaneenschakeling van handelingen (ToDo's) die worden gestuurd en geborgd door de regels in het kennismodel. In onze systemen is - op basis van de specificaties - de gehele functionaliteit verifieerbaar op volledigheid en juistheid. Data integriteit is impliciet te allen tijde in historisch perspectief geborgen. Met audits is de volledigheid en juistheid aangetoond en is de kwaliteit gecertificeerd.

Archifact is in staat om - in alle maten van complexiteit - bedrijfsmodellen te automatiseren, zonder beperkingen of concessies te doen. Bedrijven die met Archifact werken kunnen excelleren in hun operationele prestaties en beleid voeren op resultanten. Bij verschillende ondernemingen en zorginstellingen hebben de werkwijze van de Archifact oplossingen het verschil gemaakt in termen van geld, tijd, resultaat en kwaliteit.

Voor meer informatie over Archifact kunt u onze website bezoeken.

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten?

U kunt dan vrijblijvend meer informatie ontvangen. Of doe een Meet & Greet met het team achter Shpr?
Aarzel niet en vul het onderstaande formulier in.

(Selecteer de juiste omschrijving)