word businesspartner van Shpr

Businesspartner worden?

Archifact verkoopt de standaard P2P-applicatie Shopper o.a. via businesspartners. Onze partners geven een goed en helder advies gericht op de klantsituatie. Bovendien zorgen zij voor een kwalitatieve implementatie in combinatie met de ERP- en administratieve systemen en bieden zo een totaaloplossing voor Purchase 2 Pay-processen. Graag breiden wij ons partnerlandschap uit. Als u geïnteresseerd bent om Shopper te verkopen bij uw klanten dan komen wij graag met u in contact.

Als u onderstaand formulier invult dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Blog header image
 

Word businesspartner

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en te beslissen hoe we samen kunnen groeien. Laat uw onderneming deel uitmaken van het succesverhaal van Shopper.

U kunt ook contact met ons opnemen via verkoop@archifact.nl of bellen met +31 (0)23 7505910

(Selecteer de juiste omschrijving)

 

Business Partners

Archifact werkt samen met een groot aantal softwarepartners. Zij geven u een goed en helder advies gericht op uw situatie. Bovendien zorgen zij voor een kwalitatieve implementatie in combinatie met uw ERP- en administratieve systemen en bieden zo een totaaloplossing voor uw Purchase 2 Pay-processen.