Shopper Blog

 

Blog & News


blog

Webinar Shopper inkoopproces met ImageCapture en Advisie

 • Administator Archifact
 • 9 nov 2022
Archifact en Advisie webinar

Webinar

Donderdag 3 november heeft Advisie een Webinar gegeven met onze inkoopmanagementsoftware Shopper en ImageCapture van ScanSys. In dit Webinar laten we samen met Paul Smit van ScanSys zien wat de voordelen zijn van een ge´ntegreerd proces voor inkoop en factuurverwerking, van aanvraag tot betaling! Het webinar is hier terug te zien.

news

Grip op contracten met Contract management in Shopper

 • 19 jul 2022
Shopper 7.21

In de nieuwe release van Shopper ľ versie 7.21 welke beschikbaar is vanaf juli 2022 hebben wij, naast de reguliere updates, contract management structureel uitgebreid met processturing en een audit trail.

Maak nu een afspraak voor een demo en krijg grip op uw contracten.
Of bel +31 (0)23 750.59.10

Shopper Demo Shopper inplannen?
blog

Al ruim 25 jaar een succesvolle samenwerking met USoft

 • Administator Archifact
 • 13 jul 2022
Archifact en USoft samenwerking

Softwarefabriek

25 jaar terug in de tijd ontwikkelde Archifact op basis van het USoft platform een eigen softwarefabriek. In die fabriek wordt volautomatisch software gegenereerd op basis van business rules. Hiermee maakt Archifact de informatievoorziening onafhankelijk van processen en procedures en geven we klanten meer zeggenschap en controle over hun eigen software.

blog

User Story Cyclus NV - geautomatiseerd inkoopmanagementproces

 • Administator Archifact
 • 7 feb 2022
Met onze samenwerkingspartner QUBE ICT Solutions hebben we het inkoopproces van Cyclus geheel geautomatiseerd met ImageCapture van Scan Sys, Exact Globe en Shopper.

Controller Thon Verbakel van Cyclus vertelt hoe en waarom. Lees het artikel op de website van onze partner Scan Sys.

blog

Archifact genomineerd voor De sterkste schakel award 2022

 • Administator Archifact
 • 13 dec 2021

Erkenning door eigen relaties

Archifact Adaptive Information Technology B.V. is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.

De sterkste Schakel Award

blog

5 redenen om te kiezen voor een purchase-2-pay oplossing

 • Administator Archifact
 • 24 aug 2021

Wanneer je als organisatie meer grip wilt krijgen op de uitgaven en kosten van de onderneming, dan is het automatiseren van het factuurverwerkingsproces een logische eerste stap. Hiermee bespaar je namelijk niet alleen kostbare tijd, je krijgt ook inzicht in je actuele kosten.

Met een gedigitaliseerd verwerkingsproces worden je kosten immers direct bij ontvangst van de inkoopfactuur geregistreerd en pas na digitale goedkeuring, beschikbaar gesteld voor betaling.

In dit artikel vertellen wij je over de volgende stap in het automatiseren van je inkoopproces; purchase-2-pay. Purchase-2-pay combineert inkoopmanagement met factuurverwerking- en goedkeuring. Hierdoor wordt het volledige inkoopproces gedigitaliseerd, van aanvraag tot betaling. Wij geven je de 5 belangrijkste redenen waarom jouw onderneming zou moeten kiezen voor een purchase-2-pay oplossing.

blog

Nieuwe koppeling Shopper, Image Capture en Exact Financials

 • Administator Archifact
 • 26 apr 2021

Voor gebruikers van Exact Financials is een nieuwe koppeling met inkoopmanagementsoftware Shopper en ImageCapture ontwikkeld. Door de integratie tussen deze systemen kan jouw inkoopproces volledig gedigitaliseerd worden, van bestelling tot betaling, ofwel een Purchase-2-Pay proces. Zo houd je optimaal grip op je uitgaven terwijl de aanvraag lager in de organisatie belegd kan worden. Door ook het factuurverwerkingsproces hierop aan te sluiten, bespaar je kostbare tijd op het administratieve proces. In dit artikel vertellen wij kort iets over de mogelijkheden van inkoopmanagement voor jouw Exact Financials-administratie.

Exact Financials ScanSys

blog

Shopper 07.19 is vanaf vandaag beschikbaar!

 • Administator Archifact
 • 20 apr 2021
Shpr logo

Vanaf vandaag is Shopper 07.19 beschikbaar. In deze voorjaar release van Shopper zijn weer een aantal mooie features en verbeteringen doorgevoerd. Wij denken dat deze het gebruik van Shopper nog leuker en makkelijker maken en u zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In totaal zijn er maar liefst 36 wijzigingen en/of aanvullingen doorgevoerd. U kunt ze allemaal nalezen in bijgevoegde Release Notes. Voor een verdere functionele toelichting kunt u de Shopper handleiding voor v07.19 raadplegen. Deze is voor de volledigheid meegestuurd.

blog

Webinar Inkoopmanagement P2P met Shopper, Image Capture en Exact Globe.

 • Administator Archifact
 • 2 jan 2021

Deze productdemo is speciaal gemaakt voor de deelname van onze partner Scan Sys aan Exact Live 2020. In dit filmpje laat Scan Sys zien wat de voordelen zijn van een ge´ntegreerd proces voor inkoop en factuurverwerking, van aanvraag tot betaling!

Webinar Shoppper

Bekijk de video