Shopper Blog

 

Blog & News


blog

Nieuwe release Shopper versie 7.20

  • Administator Archifact
  • 7 okt 2021
Shpr logo

Shopper versie 7.20 release

In week 43 van 2021 brengt Archifact een nieuwe release van Shopper uit. Versie 7.20 bevat maar liefst 33 wijzigingen, verbeteringen en nieuwe aanvullingen. Vanaf deze versie is ook een Shopper mobiele app beschikbaar. Met deze App kunnen aanvragen worden goedgekeurd en bestellingen worden geaccordeerd en ontvangsten worden ingeboekt. Een must-have voor iedere manager!

Shpr versie 7.20 mobile update

blog

5 redenen om te kiezen voor een purchase-2-pay oplossing

  • Administator Archifact
  • 24 aug 2021

Wanneer je als organisatie meer grip wilt krijgen op de uitgaven en kosten van de onderneming, dan is het automatiseren van het factuurverwerkingsproces een logische eerste stap. Hiermee bespaar je namelijk niet alleen kostbare tijd, je krijgt ook inzicht in je actuele kosten.

Met een gedigitaliseerd verwerkingsproces worden je kosten immers direct bij ontvangst van de inkoopfactuur geregistreerd en pas na digitale goedkeuring, beschikbaar gesteld voor betaling.

In dit artikel vertellen wij je over de volgende stap in het automatiseren van je inkoopproces; purchase-2-pay. Purchase-2-pay combineert inkoopmanagement met factuurverwerking- en goedkeuring. Hierdoor wordt het volledige inkoopproces gedigitaliseerd, van aanvraag tot betaling. Wij geven je de 5 belangrijkste redenen waarom jouw onderneming zou moeten kiezen voor een purchase-2-pay oplossing.

blog

Nieuwe koppeling Shopper, Image Capture en Exact Financials

  • Administator Archifact
  • 26 apr 2021

Voor gebruikers van Exact Financials is een nieuwe koppeling met inkoopmanagementsoftware Shopper en ImageCapture ontwikkeld. Door de integratie tussen deze systemen kan jouw inkoopproces volledig gedigitaliseerd worden, van bestelling tot betaling, ofwel een Purchase-2-Pay proces. Zo houd je optimaal grip op je uitgaven terwijl de aanvraag lager in de organisatie belegd kan worden. Door ook het factuurverwerkingsproces hierop aan te sluiten, bespaar je kostbare tijd op het administratieve proces. In dit artikel vertellen wij kort iets over de mogelijkheden van inkoopmanagement voor jouw Exact Financials-administratie.

Exact Financials ScanSys

blog

Shopper 07.19 is vanaf vandaag beschikbaar!

  • Administator Archifact
  • 20 apr 2021
Shpr logo

Vanaf vandaag is Shopper 07.19 beschikbaar. In deze voorjaar release van Shopper zijn weer een aantal mooie features en verbeteringen doorgevoerd. Wij denken dat deze het gebruik van Shopper nog leuker en makkelijker maken en u zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In totaal zijn er maar liefst 36 wijzigingen en/of aanvullingen doorgevoerd. U kunt ze allemaal nalezen in bijgevoegde Release Notes. Voor een verdere functionele toelichting kunt u de Shopper handleiding voor v07.19 raadplegen. Deze is voor de volledigheid meegestuurd.

blog

Webinar Inkoopmanagement P2P met Shopper, Image Capture en Exact Globe.

  • Administator Archifact
  • 2 jan 2021

Deze productdemo is speciaal gemaakt voor de deelname van onze partner Scan Sys aan Exact Live 2020. In dit filmpje laat Scan Sys zien wat de voordelen zijn van een ge´ntegreerd proces voor inkoop en factuurverwerking, van aanvraag tot betaling!

Webinar Shoppper

Bekijk de video